#1 Koop een spaarpot

#1 Koop een spaarpot

Mijn eerste doel: een spaarpot kopen. Zodat ik voor elk behaald doel 10 euro kan sparen, waarvan ik de helft aan een goed doel schenk. Deze spaarpot kocht ik een paar jaar geleden, toen ik met mijn ouders een dagje op stap was. Ik was meteen enthousiast over dit exemplaar van Pomme Pidou. Lekker vrolijk, nietwaar?

U of jij: wat is beter?

U of jij: wat is beter?

U of jij: wat is beter op mijn website? Een vraag waarmee veel ondernemers worstelen. Want hoewel ‘jij’ steeds gebruikelijker wordt in schriftelijke communicatie, gaat het kiezen van een aanspreekvorm vaak gepaard met twijfel. Er bestaat namelijk geen regel die voorschrijft wat juist is.

Meer business door bloggen

Meer business door bloggen

Koude acquisitie. Brrr. Je krijgt al rillingen bij het idee. Toch overwin je je koudwatervrees. Net als bij netwerken. Want je trekt alles uit de kast om nieuwe klanten te vinden. Moet je dan óók nog gaan bloggen? Jazeker! Want het kan die ‘enge’ activiteiten zomaar overbodig maken. In deze blog leg ik je uit hoe.

5 lessen die ik als zzp’er leerde

5 lessen die ik als zzp’er leerde

Juni 2016 was het vijf jaar geleden dat ik mij inschreef als freelancer. Een mijlpaal, waar ik bijzonder trots op ben. Want het freelancen heeft mij zakelijk en persoonlijk veel gebracht. Ben je ook zelfstandig professional of overweeg je die stap te zetten? In deze blog deel ik 5 lessen die ik heb geleerd.