Volg mijn blog voor tips en inspiratie

Over mond-op-mondreclame en andere gênante taalblunders

Het is verleidelijk om een perfect beeld van jezelf te schetsen. Zeker online. Maar hebben we niet allemaal onze imperfecties? Zo durf ik mezelf een prima tekstschrijver te noemen, maar wel eentje met een blinde taalvlek. Voor wat precies, dat lees je in mijn blog!

Lees meer

U of jij: wat is beter?

U of jij: wat is beter op mijn website? Een vraag waarmee veel ondernemers worstelen. Want hoewel ‘jij’ steeds gebruikelijker wordt in schriftelijke communicatie, gaat het kiezen van een aanspreekvorm vaak gepaard met twijfel. Er bestaat namelijk geen regel die voorschrijft wat juist is.

Lees meer

Meer business door bloggen

Koude acquisitie. Brrr. Je krijgt al rillingen bij het idee. Toch overwin je je koudwatervrees. Net als bij netwerken. Want je trekt alles uit de kast om nieuwe klanten te vinden. Moet je dan óók nog gaan bloggen? Jazeker! Want het kan die ‘enge’ activiteiten zomaar overbodig maken. In deze blog leg ik je uit hoe.

Lees meer

5 lessen die ik als zzp’er leerde

Juni 2016 was het vijf jaar geleden dat ik mij inschreef als freelancer. Een mijlpaal, waar ik bijzonder trots op ben. Want het freelancen heeft mij zakelijk en persoonlijk veel gebracht. Ben je ook zelfstandig professional of overweeg je die stap te zetten? In deze blog deel ik 5 lessen die ik heb geleerd.

Lees meer
Volg mij op Facebook
Meest recente berichten Archief Tags