Voor wie?

Communicatieprofessionals

Je werkt als adviseur op de communicatie-afdeling van een bedrijf. In de hectiek van alledag kom je niet altijd niet altijd toe aan redactionele werkzaamheden. Zou het niet fijn zijn als je een beroep kunt doen op een ervaren ‘vaste’ freelancer die kwaliteit levert? Ik help je graag! Met het houden van interviews, maar ook met het schrijven, herschrijven en redigeren van teksten. En als je wilt, kan dat op interim-basis.

Zelfstandig ondernemers

Je bent zelfstandig ondernemer. Je schrijft je eigen (web)teksten, maar eigenlijk ben je er niet helemaal tevreden over. Je vindt dat ze beter kunnen. Onderscheidender. Prikkelender. Sprankelender. Meer jij. Ik help jou. Hoe? In 2017 lanceer ik het Schrijfcollege voor Ondernemers: een online academie, waar ondernemers zoals jij kunnen werken aan hun schrijfskills. Wil je de hoogte blijven? Laat het me dan weten!

Wat klanten zeggen..

Suzanne heeft een zeer vlotte pen, weet de kern uit een verhaal te halen, bedenkt verrassende invalshoeken en komt met creatieve oplossingen. Ze past zich moeiteloos aan aan verschillende branches en bijbehorende doelgroepen. Als je op zoek bent naar een hoge standaard, snelheid en creativiteit, dan ben je bij Suzanne aan het goede adres.

Lees meer op LinkedIn

Suzanne heeft in relatief korte tijd prima resultaten geboekt. Als tijdelijke collega voegde ze zich soepel in onze organisatie en wist ze door haar ervaring snel de juiste werkwijze en toon te vinden. Ze is doortastend, bewaakt haar (en onze) planning nauwkeurig en werkt zorgvuldig. Ook is Suzanne prettig om mee samen te werken!

Lees meer op LinkedIn

Het was zeer fijn werken met Suzanne. Het leek al snel of ze jaren bij ons werkte. Ze is professioneel, je kunt prima met haar samenwerken en ze beschikt over een zeer prettige schrijfstijl! Daarnaast kan ze prima omgaan met tijdsdruk en heeft ze geen problemen met het halen van deadlines. Maar bovenal is Suzanne een prettige en gezellige collega!

Lees meer op LinkedIn